(engageret og erfaren) 2.- eller 3. årsfuldmægtig eller advokat søges

 

Hos Nørregaard|Mieritz Advokatfirma søger vi endnu en ildsjæl til kontoret. Vi søger en 2.- eller 3. årsfuldmægtig eller advokat med erfaring fra andet advokatkontor og som har en naturlig interesse og viden indenfor de erhvervsretlige fag. Vi søger en person, der med engagement og dygtighed kan varetage bl.a. følgende opgaver:

·         Retssager og insolvens

·         Juridiske undersøgelser

·         Sparring med kontorets øvrige jurister

·         Selvstændig sagsbehandling og direkte klient kontakt

Hos Nørregaard|Mieritz Advokatfirma er målsæt­ningen ikke blot at være det foretrukne advokat­firma for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Derfor stiller vi høje krav til os selv og til dig. For at komme i betragtning til stillingen skal du derfor uden tøven kunne genkende følgende egenskaber hos dig selv:

·         Du er fagligt dygtig og har gode juridiske kvalifikationer

·         Du er en sympatisk og social person

·         Du er en ansvarlig holdspiller og god kollega

·         Du trives i et godt miljø med højt tempo, humør og dygtige kollegaer

Vi prioriterer ovennævnte naturlige egenskaber væsentligt højere, end dine hidtidige erfaring og tillærte kompetencer, som dog fint kan tænkes at gå hånd i hånd.

Stillingerne er som udgangspunkt tiltænkt at være en fuldtidsstilling, men vi tilpasser os gerne den rette kandidat. Løn- og arbejdsvilkår aftales nærmere og vil matche dine kvalifikationer. Tiltrædes snarest muligt.

Ansøgere med erfaring vil blive foretrukket.

Hvis du er den vi søger, så send en ansøgning til post@nmaf.dk (skriv ”fuldmægtig eller advokat” i emnelinjen) og vedlæg CV, karakterudskrift, evt. udtalelser og andre relevante dokumenter. Ansøg­ningsfristen er sat til den 21. august 2020. Vi opfordrer dog alle interesserede til at sende ansøgning m.m. hurtigst muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler. Advokat Kathrine Ruhnau kan kontaktes på e-mail: kr@nmaf.dk eller telefon: 22334860 for yderligere oplysninger.