Ny vejledning om GDPR i forbindelse med ansættelsesforhold

Datatilsynet er udkommet med en ny vejledning om databeskyttelsesforordningen og databeskytttelseslovens indflydelse på ansættelsesforhold. 

Vejledningen - som både kan fungere som et hurtigt indblik i persondataproblemstillinger før under og efter ansættelsesforhold, samt som opslagsværk når konkrete problemstillinger opstår - indeholder blandt andet overvejelser om følgende konkrete problemstillinger: 

  • Virksomhedens oplysningspligt overfor medarbejderen,
  • Virksomhedens overvejelser under i rekrutteringsprocessen herunder;
    • Indhentelse af referencer fra tidligere arbejdsgivere,
    • Indhentelse af straffeattest og børneattest og
    • Indhentelse af offentligt tilgængelige oplysninger på blandt andet sociale medier.
  • Anvendelse af medarbejderens personoplysninger, herunder billeder af medarbejdere, på virksomhedens hjemmesiden samt øvrig promovering.
  • Udarbejdelse af internt tilgængelige telefonlister mv.
  • Interne orienteringer om sygefravær, afskedigelse mv.
  • Muligheder - og begrænsninger - for intern kontrol og overvågning af medarbejdere. 
  • Adgang til en fratrådt medarbejders e-mailkonto.

Vejledningen kan findes på følgende link:

https://www.datatilsynet.dk/media/6931/databeskyttelse-i-forbindelse-med-ansaettelsesforhold.pdf

Nørregaard|Mieritz Advokatfirma rådgiver virksomheder om overholdelse af den komplekse persondatalovgivning.

Har du spørgsmål i forbindelse med konkrete persondataretlige problemstilling, eller har din virksomhed behov for udarbejdelse eller opdatering af persondatapolitikker, er du velkommen til at kontakte os på post@nmaf.dk.