Job: Advokat søges

Hos Nørregaard|Mieritz søger vi en advokat fra øverste hylde. Vi oplever en stigende interesse og efterspørgsel på vores ydelser, og har derfor brug for at supplere vores i forvejen yderst kompetente hold.

Vi søger en advokat med erfaring og færdigheder, der vinder sager. Vi anser os selv som værende blandt de bedste i branchen, og du skal være med til at konsolidere den position. Du skal med engagement og dygtighed kunne varetage bl.a. inkasso- og retssager, juridiske undersøgelser og selvstændig sagsbehandling – naturligvis med direkte klientkontakt.

Med 6 jurister, 4 juridiske sagsbehandlere og 2 administrative medarbejdere, alle på højeste niveau, er vores enkle mål at løse og vinde alle sager – både dem i Højesteret, og dem der løses ved skrivebordet.

Vores målsætning er ikke blot at være det foretrukne advokatfirma for vores kunder, men også for nuværende og potentielle medarbejdere. Vi stiller derfor høje krav til os selv og til dig. Du skal være sympatisk og social, en ansvarlig holdspiller og god kollega. Du skal være serviceminded – og engagement skal være en del af dit DNA.

Du tænker klart, hurtigt og logisk, og trives i et miljø med højt tempo, humor og kloge hoveder.

Er du den advokat vi søger, så send en ansøgning til post@nmaf.dk og vedlæg dit CV, eventuelle udtalelser og andre relevante dokumenter. Ansøgningsfrist er sat til den 22. marts 2018. Vi opfordrer dog alle interesserede til at sende ansøgning m.m. hurtigst muligt, idet vi løbende indkalder til samtaler.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

DEL GERNE... Så vi kan finde den rigtige.


Nørregaard|Mieritz advokatfirma er et yngre og dynamisk advokatfirma, som har kontor i hjertet af Køge (Torvet). Vi rådgiver erhvervsdrivende og private om de fleste juridiske forhold. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og stor faglighed meget højt. Det har vi stor succes med – til glæde for både kunder og medarbejdere.