Job: Vi søger stud.jur

NØRREGAARD│MIERITZ ADVOKATFIRMA SØGER STUD. JUR.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt og engageret team, og trives du i et til tider travlt miljø, hvor kvalitet er en kerneværdi? Så har du nu muligheden for at blive en del af Nørregaard│Mieritz Advokatfirmas dygtige hold af ildsjæle - et meget ambitiøs team af dygtige og dedikerede medarbejdere.

Om Nørregaard│Mieritz Advokatfirma
Nørregaard│Mieritz Advokatfirma er et ungt firma beliggende i Køge centrum, der for nuværende består af 13 engagerede medarbejdere.

Nørregaard│Mieritz Advokatfirma yder rådgivning til erhvervsdrivende, fonde, offentlige institutioner og private, og dækker alle væsentlige juridiske områder.

Vores vision
Med grundlag i firmaets fælles kompetencer er vores vision at yde den stærkeste repræsentation af vores klienter med en resultatorienteret og værdiskabende rådgivning. Vi tror på resultater og løsninger!

Hos Nørregaard│Mieritz Advokatfirma kæmper vi passioneret for vores klienter, samt yderligere at skabe det bedste fundament og arbejdsplads for vores team af dygtige ildsjæle.

Om stillingen
Som stud. jur. hos Nørregaard│Mieritz Advokatfirma vil du komme til at beskæftige dig med flere forskellige retsområder inden for både erhvervs- og privatretten samt med inkassosager og udarbejdelse af juridiske artikler.

Vi tilbyder et alsidigt og spændende job med varierende arbejdsopgaver med såvel selvstændig sagsbehandling, notatudarbejdelse og praksisundersøgelse, hvor du får gode muligheder for at udnytte din teoretiske viden og tilegne dig praktisk erfaring fra den juridiske verden.

Den ugentlige arbejdstid er på ca. 10-15 timer – gerne fordelt på to arbejdsdage. Det vil være muligt at arbejde mere i ferier og eksamensfri perioder og mindre ved eksamenslæsning og specialeskrivning.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du besidder et højt fagligt niveau, er engageret samt fungerer godt i det sociale liv på kontoret. Du skal tillige være omstillingsparat, disciplineret og villig til at blive endnu bedre.
 
Ansøgningsfrist
Vi ansætter løbende så skriv til os hurtigst muligt!

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Ansøgning
Send din ansøgning til post@nmaf.dk og vedhæft dit cv og karakterudskrift. Vi afholder løbende samtaler. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

DEL GERNE... Så vi kan finde den rigtige.